PUUR dagje Terschelling

 

Regina Anderea

8.00/8.30 uur inschepen nieuwe vissershaven aan boord van de Regina Andrea te Harlingen.
8.30 uur de trossen los voor een PUUR dagje Terschelling.

De kapitein verteld onderweg de vele wetenswaardigheden over het wad en de zeehonden en bij gunstig tij kunnen we de zeehondenbank bewonderen. Met onderweg een lekker bakje koffie/thee en Terschellinger cranberrygebak.

Kapitein en koetsier hebben onderling contact over uw aankomst in de Terschellinger haven die geheel afhankelijk zal zijn van de  wind, water en getij.

Huifkartocht met accordeonist

Opgehaald worden vanaf de Regina Anderea en ontdek op bijzondere wijze de eindeloze rijkdom van de Terschellinger natuur. Laat u verwennen in een comfortabele huifkar, luisterend naar de verhalen van de koetsier. En voor een echte sfeer mag de eilander accordeonist niet ontbreken. Voor de inwendige mens zorgen wij graag tijdens de huifkartocht met locale eilanderproducten in de vorm van een picknick.

Aansluitend hebben alle gasten de tijd om op eigen wijze het eiland te verkennen en worden om 16.30/16.45 uur weer terugverwacht aan boord van de Regina Andrea. Waar een Terschellinger jutterbittertje u wederom verwelkomd en de terugreis naar Harlingen zich aankondigd. 
 

Diner met vers gerookte vis

Tijdens de vaart terug, wordt u verleidt door de warme geur van vers gerookte vis. Een echte visserman rookt verse vis op traditionele wijze in een rookton. Maak kennis met het rookproces en geniet van een lekker en gezond poontje ... Een pure verwennerij!
Dit wordt geserveerd met:
§ Gekookte aardappelen 
§ Hachee 
§ Terschellinger rodekool 
§ Stoofpeertjes

19.30 uur verwachtte aankomst haven van Harlingen en sluiten we bijzondere beleving Terschelling af.

Op de Regina Anderea en bij Puur Terschelling vindt u uw eigen, pure eilandgevoel. Met uw familie, collega's of vrienden. Lente, zomer, herfst of winter, want op Terschelling hebben alle seizoenen hun eigen charme.

Prijs € 99,50 per persoon vanaf 40 personen

Deze prijs is inclusief:
*Luxe privé schip visa versa Harlingen-Terschelling
*Comfortabele huifkarren
*2 x koffie met Terschellinger cranberrygebak
*Eilander picknick
*Accordeonist aan boord van de huifkarren
*Visroker aan boord van het schip
*Buffet met Terschellinger juttersbitter
*Havengelden
*Toeristenbelastingen