Onze Ezels

Puur Silke

Ezel, geboren op 7 mei 2007

De uitspraak: 'zo koppig als een ezel' is speciaal voor onze ezel Silke geschreven. Silke is als laatste ezel in onze kleine ezelkudde gekomen en is te herkennen aan haar bruine kleur. Ze is lief voor kinderen en neemt deze dan ook graag mee op haar rug. Ook een picknickmand neemt ze graag voor u mee, maar let op dat ze deze niet stiekem leeg eet want eten is toch wel haar favoriete hobby. Geen enkel grasplukje is veilig wanneer Silke voorbij loopt. 

Puur Emke

Ezel, geboren op 3 maart 2004.

Emke is een lieve ezel, die met plezier uw picknickmand of kind draagt langs één van de wandelroutes die wij voor u hebben uitgezet. Tijdens deze wandelroutes is Emke heel rustig en laat ze u met alle liefde de mooie natuur van Terschelling zien.

Puur Jelke

Ezel geboren op 20 maart 2005

Onze ezel Jelke is afkomstig uit een hele grote kudde ezels. Best gezellig, maar ook wel een beetje druk, vond Jelke. Toen Jelke naar Puur Terschelling verhuisde is ze dus bijna letterlijk in een zee van ruimte terecht gekomen. Jelke is een lieverd, die in onze kleine ezelkudde lekker haar eigen gangetje gaat. Ze vindt het ook heel leuk om u en uw kind gezelschap te houden tijdens een GPS wandeltocht.