Gastenboek

Marion van Merriënboer

14 april was het zover voor mij, na meer dan 45 jaar niet op het paard gezeten te hebben zat ik er die dag wel op. 2 uur lang door de duinen de velden op het mooie strand op een Shire genaamd Lieve gezeten. En lief was ze. Wat een enorme ervaring was dit. Het meisje wat ons leidde was ook super fantastisch, ik ben helaas haar naam vergeten. Maar ook alle complimenten voor haar. Ik kan dit ook alleen maar aanraden. Wat een belevenis. Nu spierpijn maar dat heb ik er graag voor over. De beleving is dan ook echt Puur.

Marion van Merriënboer

Op 12 april zijn wij meegeweest met de huifkartocht, wat een geweldige ervaring was dat. Ik en mijn man hebben genoten en wat kan Anne goed vertellen. Je zag het gewoon voor je. De tocht met de 3 mooie paarden ervoor is een echte aanrader. Je ziet de natuur op terschelling ineens heel anders. Gewoon doen zeg ik dan ook maar.

Hans en Deanna van Veen

Dinsdag. 28 september hebben wij een grandioze huifkartocht mogen meemaken met Anne .
Wat hebben wij genoten van de mooie verhalen van Anne en de lekkere koffie met Pondkoek onderweg.
Wie op Terschelling vakantie viert moet dit avontuur zeker gaan beleven , zoveel gehoord en geleerd over dit wonderschone eiland en zijn bewoners. Hartelijk dank Anne, wij komen graag terug voor nog eens zo'n machtige tocht met de huifkar met zijn drie prachtige paarden.

Marc en Jacqueline

Zaterdag 4 september hebben wij de huifkartocht gemaakt naar het drenkelingenhuisje. Los van de prachtige afwisselende tocht: wat een spreker is die man! Echt, Anne kan heel boeiend vertellen over het mooie eiland en de bewoners. Voor iedereen een aanrader.

Hendriks

Super leuke Huifkartocht gemaakt met geestige en interessante verhalen over het eiland, bewoners en natuur. Zeer goede begeleider Arne (of Anne)!!!
Einde van de dag, om 15.30, was een leuk klein groepje!

Mulder

Vandaag hebben we een huifkarren tocht mogen maken.
Wat een geweldige tocht!
Super gezellig en mooi! Lekkere koffie met koek. Echt top!
Heerlijke verhalen en interessant ook!! Bedankt.
De natuur was/is schitterend!
Ik hoop het nog een keer te mogen doen. !!

Anthony Ester

Wij hebben 14 dagen geleden een hele mooie huifkartocht gemaakt. Het was een hele mooie belevenis. De koetsier was echt top, met mooie verhalen. Ik ben nu alweer een week aan het werk, maar ik denk nog vaak aan deze mooie tocht. We komen zeker terug

Jan de Boer

Vandaag heerlijke huifkartocht naar het " drenkelingenhuisje" beleefd. Echt een aanrader voor ieder Terschellingerbezoek. Onderhoudend en " geestige" verhalen van de koetsier mogen aanhoren. Onderweg een lekkere versnappering aangeboden gekregen. Wie deze tocht niet onderneemt heeft iets van Terschelling niet meegekregen.

Marielle en Juno

Wat een heerlijk appartement! Niet heel ruim, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Opgemaakte bedden bij aankomst, voldoende handdoeken, zeep en shampoo van Rituals en heel veel hout om de hottub mee op te stoken. Leuk klus en als je eenmaal doorhebt hoe het moet, kan het grote genieten beginnen.

Super vriendelijke lui, geen vraag is te gek en schapen als buren is heel bijzonder. Lammetjes de fles geven en paardrijden zijn aan te raden, ook voor beginners (zonder hoogtevrees).

Tip: Neem vanaf de boot de bus en huur elektrische fietsen bij Zeelen in het dorp.
De supermarkt is wel een eindje fietsen en het waait altijd. In het dorp zijn alleen de basiszaken te vinden.

Angelien

Wat een gezellige middag hebben we gehad. Een rit met een 4x4 over het strand, mooie interessante verhalen van Anne. Een lekkere Choco met een heerlijk drupje. Een aanrader!!

Stefanie

27 oktober 2020; Het was een fantastische buitenrit! We waren met vier dames plus de 17-jarige Eef als een prima leidster!! Een rustige start door de duinen om eerst even te wennen aan de opgooi in draf van 'mijn' prachtige 5-jarige Fries Auke. Op het strand begon het te regenen en waaide het behoorlijk maar wij waren allemaal blij en opgetogen door de galop-ervaring die voor sommigen al enige tijd geleden waren. Heerlijk! De nieuwe eigenaresse van Jikke was heel blij met haar mooie paardje. Terug bij Puur mochten we onze eigen paarden aftuigen, bedanken en knuffelen. Als traktatie stonden daar een paar indrukwekkende en aaibare Shires. Bij de open haard wisselden we onze verhalen uit en konden we opwarmen onder het genot van een kopje koffie met chocolaatje. Met een paar prachtige foto's als herinnering, kijk ik alweer uit naar mijn volgende buitenrit. DANK!

Freondinnen

Wij hebben een fantastische leuke tocht gemaakt met de 4x4. Ontzettend gezellig en een geweldige chauffeur Bentum. In het drenkelingenhuisje heerlijke chocomelk of koffie met koek. Voor ons als vriendinnen een onvergetelijk uitje. Bentum hartelijk dank daarvoor. Voor een ieder zeker een aanrader.

Tessa Grinwis - Koopman

In juni 2010 heeft Puur onze trouwerij op Terschelling nog mooier gemaakt met een geweldige tocht met 2 huifkarren en muziek.
Nu 10 jaar later hebben wij weer een ontzettend leuke ervaring in de huifkar bij Anne. Het was iedere minuut waard, mede door de mooie verhalen van de onvermoeibare Anne. Ook zijn we onder de indruk hoe het bedrijf in 10 jaar is gegroeid en verduurzaamd. Echter zonder in te boeten op de gastvrijheid.
Wij komen zeker terug. Hartelijke groet, Kees en Tessa. Hilversum.

Jos en Tineke van Hout

Eind augustus waren met onze twee dochters op Terschelling. Terwijl de meiden op een Fries de duinen doorkruisten zijn wij met de huifkar met Ane door de oostkant van Terschelling gereden. Ane weet boeiend te vertellen over de historie van dit stuk van Terschelling en de flora en fauna ervan. En dat allemaal vanuit de comfortabele huifkar. Een aanrader voor iedereen die Terschelling bezoekt.
Bedankt Ane :-)

Elsbeth Kok

Gisteravond een prachtige rit in de schemering over het strand gemaakt. We hebben genoten en de paarden wafen super braaf, wat een lieve dieren hebben jullie. De stallen en erf ziet er verzorgd uit en je kunt zien dat het de paarden aan niets ontbreekt. Het was genieten en zeker voor herhaling vatbaar.

Ilse de Roo

Vanavond hebben we met een beginnersgroep een avondwandeling gemaakt door de duinen, het bos en natuurlijk het strand, waar we mooie foto’s konden maken met de zonsondergang op de achtergrond. Tussendoor nog een paar keer in draf en afgesloten met een borreltje, vuurkorf en marsmallows. De paarden waren stuk voor stuk heel mak en lief.
Wat een geweldige ervaring, echt een aanrader!!

Tonia de Groot

Donderdag 3 september hebben wij met zijn vieren mogen genieten van een schitterende huifkartocht, door bossen, duinen en het strand. De tocht werd extra mooi door de verhalen die verteld werden door Ane, die dit vol passie ten gehore bracht. Wat een humor heeft die man en wat weet hij veel over het eiland gebeuren te vertellen. ECHT EEN AANRADER...

Bedankt Ane voor deze mooie tocht, zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet, Tonia de Groot

Ute & Jupp Eschweiler

Wir waren Ende Mai 2020 für eine Woche bei PUUR, mit unserem Schnauzerwelpen Kathi.
Wir hatten super Wetter, Ute's Ausritte haben sie jedesmal aufs neue begeistert, die Betreuung war hervorragend.
NOTE: 10 Vielen Dank Jochem!!!!

Theo Bos - w.s.v. Spirit - Delfzijl

Afgelopen zaterdag 31 augustus met zeven leden van onze wandelvereniging een huifkartocht gemaakt vanuit Oosterend, met op de bok Anne, een geweldige gids en verhalen/anekdote-verteller. De tocht voerde over de Boschplaat, de duinen en het strand, waar een koffie-thee en pondkoek-stop werd gehouden.
Al met al een prachtige tocht en een echte aanrader voor iedereen die Terschelling bezoekt. Puur en met name Anne, bedankt voor de geweldige middag !

Fennie Bos

Onze dochter heeft genoten. Ze vond het een prachtige rit!
Vriendelijke groet, Fennie Bos

Pagina's