Puur Slapen appartement

In het waddengoud dorp Oosterend staat onze boerderij. Voor de natuurliefhebbers, gezinnen en rustzoekers een unieke locatie. Aan de noordzijde van de boerderij is een 4/5 persoon appartement PUUR SLAPEN.

Appartement op Terschelling

PUUR SLAPEN is een gezellig gemeubileerd appartement met als thema logeren bij de boer op Terschelling.

Bestaande uit:

Vrije ingang, hal, regendouche, aparte toilet, kamer - keuken en twee slaapkamers, Wifi, TV en netflix.

De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, koelkast met vriesvakje, nespresso, afzuigkap, afwasmachine en combi oven-magnetron.

Op de benedenverdieping een bedstee met een 3 persoon stapelbed (3x90x200).

Op de bovenvedieping bevind zich een slaapkamer met panorama uitzicht naar de duinen met een 2 persoonbed (140x220) voorizen van airco, badkamer met wastafel, douche en toilet.

De bedden zijn opgemaakt met hoogwaardig exclusief beddengoed en handdoeken van Optidee (aanraken, voelen, Puur Slapen). 

Buiten is een beschut privé terrasmet  hout gestookte hottub. Gebruik van hout gestookte, infrarood sauna, electrische weber BBQ, Big Green Egg BBQ mogelijk in overleg tegen meerprijs.

Kind en hond vriendelijke accomodatie Terschelling

De kindvriendelijkheid komt bij ons vooral naar voren door de aanwezigheid van tal van boerderijdieren rondom het huis en een trampoline. Kindermeubilair is aanwezig, kinderbed en kinderstoel. U kunt gebruik maken van de wasmachine, droger, droogkast in het sanitair gebouw van de boerderij. Parkeergelegenheid op het Puurerf is aanwezig en er is een goede busverbinding met de bushalte naast de boerderij. Het terras is afgesloten zodat uw kind en/of hond zich vrij kunnen bewegen. Natuurreservaat de Boschplaat, de polder, de duinen, de Waddenzee en de Noordzee: het is allemaal op 5 a 10 minuten loopafstand. Kortom, een uniek plekje op Terschelling. Het is mogelijk om te helpen met de ezels van en naar de ezelstal/ezelweide te brengen maar aangezien onze ezels van regelmaat houden, hebben wij hiervoor vaste tijdstippen 8.00 uur 's morgens en 18.00 uur 's avonds.