Puur Slapen appartement

In het waddengoud dorp Oosterend staat onze boerderij. Voor de natuurliefhebbers, gezinnen en rustzoekers een unieke locatie. Aan de noordzijde van de boerderij is een 4 persoons appartement 'PUUR SLAPEN'.

Appartement op Terschelling

Het appartement PUUR SLAPEN is het gehele jaar te huur, is goed geïsoleerd en alle vertrekken zijn voorzien van verwarming en airco. PUUR SLAPEN is een gezellig gemeubileerd appartement met als thema logeren bij de boer op Terschelling.

Bestaande uit : vrije ingang, hal, regendouche, aparte toilet, kamer - keuken, TV, radio - cd speler, gratis wifi en netflix.

De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, koelkast met vriesvakje, nespresso, afzuigkap, afwasmachine en combi oven-magnetron. Een grote slaapkamer met twee comfortabele eenpersoons bedden en een ruime bedstee voor personen. De bedden zijn opgemaakt met hoogwaardig exclusief beddengoed van Optidee (aanraken, voelen, Puur Slapen). Buiten is een beschut privé terras met houten tuinmeubels, twee fatboys hangmatten. Uitzicht op de duinen met een privé hout gestookte hottub en een eilander terras haard. Gebruik van hout gestookte, infrarood sauna, electrische weber BBQ, Big Green Egg BBQ mogelijk in overleg.

Kind en hond vriendelijke accomodatie Terschelling

De kindvriendelijkheid komt bij ons vooral naar voren door de aanwezigheid van tal van boerderijdieren rondom het huis en een trampoline. Kindermeubilair is aanwezig, kinderbed en kinderstoel. 
U kunt gebruik maken van de wasmachine, droger, droogkast in het sanitair gebouw van de boerderij. Parkeergelegenheid op het Puurerf is aanwezig en er is een goede busverbinding met de bushalte naast de boerderij. Het terras is afgesloten zodat uw kind en/of hond zich vrij kunnen bewegen. Natuurreservaat de Boschplaat, de polder, de duinen, de Waddenzee en de Noordzee: het is allemaal op 5 a 10 minuten loopafstand. Kortom, een uniek plekje op Terschelling.
Het is mogelijk om te helpen met de ezels van en naar de ezelstal/ezelweide te brengen maar aangezien onze ezls van regelmaat houden, hebben wij hiervoor vaste tijdstippen 8.00 uur 's morgens en 18.00 uur 's avonds.