Friese paarden arrangement

Een voorbeeld wat u online via onze website op maat kan boeken:

Een vier dagen lekker buiten met de paarden actief bezig zijn.

Aankomst 1ste dag: Op de eerste dag maakt u kennis met Puur Terschelling en de Friese paarden en maakt u een buitenrit van 16.00 - 18.00 uur. Daarna praten we na met een bakje koffie/thee/biosap en bespreken we het programma en de wensen.

2de dag: We beginnen met een ochtend buitenrit van 9.30 uur tot 11.30 uur en een avondrit van 19.00 uur tot 21.00 uur gaan we de zon in de zee zien zakken, afgesloten met een kampvuur met marshmallows en een eilander versnapering.

3de dag : 's morgens een lange buitenrit van 3 uur maken en 's middags een buitenrit te paard met een route naar keuze van 16.00 uur tot 18.00 uur. In totaal op een dag 5 uur paardrijden.

4de dag: U kiest een ochtend-, middag- of avondrit met een duur van 2 uur te paard. 

Kosten zijn vanaf € 425,00 per persoon, vanaf 4 personen. Bij minder personen wordt een meerprijs berekend.
De tijden, dagen en programma kunnen in overleg aangepast worden. En als u er niet genoeg van kan krijgen is er altijd een extra tocht bij te boeken.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Overnachten kan bij:

Puur logeren bij de boer

In onze boerderij hebben wij aan de Noordzijde een 4 persoons appartement "Puur Slapen" logeren bij de boer op Terschelling. Voor de natuurliefhebbers, gezinnen en rustzoekers, paardrijders een unieke locatie. www.puur-slapen.nl 

In onze volledig ingerichte duurzame duintenten met prive sanitair voor maximaal 6 personen per tent.

Terschelling recreatie, Resort Tjermelân biedt u alle ruimte om heerlijk uit te rusten en vakantie te vieren. Het park ligt aan de ongerepte oostkant van Terschelling, tussen de dorpen Hoorn en Oosterend. Er is maar weinig doorgaand verkeer en het natuurreservaat de Boschplaat is vlakbij. Puur Terschelling ligt op nog geen kilometer afstand en is lopend en per fiets prima bereikbaar.
www.terschelling-recreatie.nl

Pension de Wadvaarder, is een pension, bed and breakfast. Wij bieden er modern comfort in een lange traditie van persoonlijke gastvrijheid. Centraal gelegen tussen Noord- en Waddenzee, polders, duin en bos is het een ideaal startpunt om Terschelling te (her)ontdekken. De Wadvaarder ligt in het dorp Midsland. Dit heeft aan de oostkant een gezellige winkelstraat met cafeetjes en restaurants: de Oosterburen. www.wadvaarder.nl