Evenementen of bedrijfsuitje op Terschelling?

Ontdek op bijzondere wijze de eindeloze rijkdom van de Terschellinger natuur en cultuur: Ontmoet het eiland met haar al haar veelzijdigheid. Bij Puur Terschelling is er een zee aan mogelijkheden zoals huifkartochten over het eiland met een verhalenverteller, wadlopen over ons wereld erfgoed, oesters proeven, trouwen met een trouwkoets, een kampvuur bouwen op het strand met catering, vers gerookte vis, een tour over het strand met een 4x4, garnalen vissen met een huifkar en ze daarna eten.
 

Evenementenbureau

Puur Terschelling werkt samen met verschillende Terschellinger evenementenbureaus en heeft een groot netwerk voor uw accommodatie, activiteiten en catering wensen. Zodoende wordt alles voor u geregeld van aankomst tot vertrek. Op die manier maken we van uw bedrijfsuitje, evenement of trouwerij een onvergetelijk moment en een groot succes. 
 

Over Puur Terschelling

Puur Terschelling is het verrassend veelzijdige bedrijf van Anne en Danielle, midden in het laatste dorpje van Terschelling, Oosterend. Wij willen onze gasten het Puur Terschelling gevoel laten beleven, in de oneindige rijkdom van de eilander natuur: bos, duinen, cranberryvelden, polder, wad, strand en de Boschplaat.

Neem contact op voor een offerte of meer informatie over Puur Terschelling.