Arrangement paardrijden

Vierdaags arrangement met buitenritten (voorbeeld)

Aankomst 1ste dag: Op de eerste dag maakt u kennis met Puur Terschelling en de Friese paarden en maakt u een buitenrit van 16.00 - 18.00 uur. Daarna praten we na met een bakje koffie/thee/biosap en bespreken we het programma en de wensen.

2de dag: We beginnen met een ochtend strandrit 9.30 uur tot 11.30 uur en sluiten de dag af met een strandrit 19.00 uur tot 21.00 uur gaan we de zon in de zee zien zakken, afgesloten met een kampvuur met marshmallows en een eilander versnapering.

3de dag : 's morgens een lange buitenrit van 3 uur maken en 's middags een buitenrit te paard met een route naar keuze van 16.00 uur tot 18.00 uur. In totaal op een dag 5 uur paardrijden.

4de dag: U kiest een ochtend-, middag- of avondrit met een duur van 2 uur te paard. 

Kosten zijn vanaf € 375,00 per persoon. De tijden, dagen en programma kunnen in overleg aangepast worden. En als u er niet genoeg van kan krijgen is er altijd een extra tocht bij te boeken. Dit is exclusief overnachtingen, eten en drinken.

Er is een zee aan mogelijkheden bij Puur Terschelling.

Voor meer info of reservering, neem contact met ons op.

 

Suggesties voor overnachtingen

Puur Slapen

In onze boerderij hebben wij aan de Noordzijde een 4 persoons appartement "Puur Slapen" logeren bij de boer op Terschelling. Voor de natuurliefhebbers, gezinnen en rustzoekers, paardrijders een unieke locatie.

www.puur-slapen.nl

Om Aest

Waar de bewoonde wereld bijna ophoud, te midden van het laatste dorpje Oosterend wordt u omringd door een ongekend natuurschoon. Uitzicht op het wad, geluiden van het wad, weide vogels, de polder, het duin, natuurmonument de Boschplaat, eetcafe, restaurant, de boer, noord- en waddenzee binnen handbereik. Daar vindt u ons. Ruimte is ons motto. En de hond mag ook mee! Gratis, indien u gaat paardrijden bij Puur Terschelling! Onze accommodaties liggen op loopafstand van hèt Paardenbedrijf Puur Terschelling. 

www.beleef-terschelling.nl

H2O Hostel

De bar van het Hostel heeft een van de meest landelijke uitzichten die je je kunt voorstellen. Aan de ene kant ligt het terras, de tuinen en daarachter boerderijen en uitgestrekte weilanden. Aaan de andere kant kijkt u uit op het hart van de manege: de grote binnenbak en de paardenstallen. Mocht je uit de stad komen dan bent je het stadsgevoel zo kwijt!

www.h2ohostel.nl

Terschelling recreatie

Resort Tjermelân biedt u alle ruimte om heerlijk uit te rusten en vakantie te vieren. Het park ligt aan de ongerepte oostkant van Terschelling, tussen de dorpen Hoorn en Oosterend. Er is maar weinig doorgaand verkeer en het natuurreservaat de Boschplaat is vlakbij. Puur Terschelling ligt op nog geen kilometer afstand en is lopend en per fiets prima bereikbaar.

www.terschelling-recreatie.nl
www.terschelling-recreatie.nl/arrangementen/waddengoud-paardrijarrangement

Pension de Wadvaarder

Pension de Wadvaarder is een pension, bed and breakfast met modern comfort in een lange traditie van persoonlijke gastvrijheid. Centraal gelegen tussen Noord- en Waddenzee, polders, duin en bos is het een ideaal startpunt om Terschelling te (her)ontdekken. De Wadvaarder ligt in het dorp Midsland. Dit heeft aan de oostkant een gezellige winkelstraat met cafeetjes en restaurants: de Oosterburen.

www.wadvaarder.nl