Nieuw jaar nieuwe media............

Graag kijken wij met alle gasten terug op een prachtig 2012. Wat voor ons een duurzaam jaar is geworden met de uitreiking van ons waddengoud certificaat en de eerste zonne panelen zichtbaar werden. PUUR SLAPEN was zeer geliefd en goed bezet, in het voorjaar hebben we maar liefst 3 veulentjes mogen verwelkomen. Lobke heeft een hengstveulen genaamd Jelle, Japke heeft een merrieveulen genaamd Nienke en Dirkje een merrieveulen genaamd Jikke. Het was een vreugdbaar jaar voor onze schapen en het blijft een lust voor het oog om alles te zien opgroeien.2012 was ook het jaar van nieuwe krabben verhalen huifkartocht. Wij merken dat gasten graag educatie bezig zijn in de eilander natuur zodat ze deze van dichtbij kunnen beleven. Anne heeft op de valreep in december zijn meninstructeur diploma mogen behalen wat zich zeker in 2013 zal gaan vertalen in mooie MEN activieiten.

Wat hebben we dit jaar veel ritten mogen verzorgen! Onze paarden, schapen en ezels hebben het goed gedaan samen met onze fantastische medewerkers. En we hebben ontzettend veel leuke gasten ontmoet. 2013 belooft een duurzaam jaar te worden. Graag willen wij iedereen bedanken voor het succes, het enthousiasme en het vertrouwen!

We hebben nu 4 jaar lang elke maand een nieuwsbericht met foto's op de site gedeeld met jullie, maar 2013 wordt het jaar van de nieuwe media bij Puur Terschelling. Wij willen onze gasten graag via twitter, facebook en/of een digitale nieuwsbrief (aanmelden onderaan de website). Om zo op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, belevenissen, nieuws, arrangementen, kortom "het PUUR gevoel wat ik bedoel".

Wij wensen jullie allemaal een goed, gezond en duurzaam 2013.

Puur Terschelling Anne en Danielle