Van het zuiden naar het noorden

Hallo allemaal, mijn naam is Randy Steegmans en ik ben de gelukkige die het team van Puur Terschelling mag komen versterken! Begin maart heb ik mijn jeepje vol geladen en het vertrouwde Limburg verlaten voor het allermooiste eiland wat ik ken…………TERSCHELLING!!

Bij aankomst zag ik achter op het erf van Puur Terschelling al twee prachtige veulentjes rond springen ze waren pas 3 dagen oud. Toen ik dichterbij kwam zochten ze al snel bescherming bij hun moeder, Japke heeft een merrie veulen Janneke en Lobke heeft een hengst veulen gebracht Jort (vernoemt naar neefje Jort Dolstra). Ze lopen lekker in de landerijen achter de dwarsdijk op de Boschplaat en hebben vorige week gezelschap gekregen van jawel…………Laura!! Laura had ons een beetje verrast , want toen we even allemaal niet keken lag er ineens een prachtig merrie veulen bij haar in wei. Als iemand een leuke naam weet horen wij het graag??? Want die hebben we nog niet. Ze vormen een mooi gezicht samen.

En nu is het nog wachten op Dirkje, we verwachten dat ze ons in april een veulen gaat brengen dus als jullie kans zien, zou ik met de Pasen even op kraam visite komen. Bij onze veulentjes en lammetjes. Want de schapen doen het ook heel goed, het wemelt er van de lammetjes echt super leuk!!! En de 4 stagiaires doen reuze hun best in de kraamkamers.

Ik ben er nog maar zo kort , maar voel me hier al helemaal thuis, voor degene die hier vaker komen snappen mij wel, want Anne, Danielle en de jongens zorgen samen voor een fijne, gezellige sfeer en samenwerking. Laat de zomer maar komen, ik heb er zin! Oh' ja en als je een zachte ’’G’’ voorbij hoort komen……thats me. Ik geef de pen door aan mijn nieuwe collega Sanne die in april ons team komt versterken.

Tot ziens bij Puur Terschelling! 
Randy