Eilandgasten

Inmiddels zijn wij al weer bijna 3 weken buren van “Puur Terschelling” af, maar wij willen hierbij toch nog even laten weten dat we weer mede dankzij “Puur Terschelling” een super vakantie op Terschelling hebben gehad.

Wij komen al jaren op Terschelling en de laatste jaren hebben we de schoonheid en rust van Oosterend ontdekt. We verblijven in de “Maxima Hoeve” vlak naast “Puur Terschelling”. Onze kinderen en de middelste, Roeland, in het bijzonder zien al een heel jaar uit naar Terschelling en zodra we uitstappen is het eerste wat ie doet knetterhard ANNE roepen, en gelukkig Anne Bierema zwaait en roept altijd terug. Dit jaar had Roeland direct het contact maar even aangegrepen om Anne te vragen of hij mee mocht ijs verkopen, en hij had mazzel dat mocht. Zo gebeurde het dat Roeland de zaterdag mee was met Anne en Jochem ijs verkopen (zie foto). De rest van de 3 weken kwam de ijscokar gelukkig vaak ’s avonds langs en konden we weer een lekker ijsje kopen. Het ijs is zo lekker.

We zijn op maandag 9 augustus mee geweest met de avondhuifkartocht, wat een pracht! We hadden Martin als koetsenier en een accordeonist als volksvermaker. Je kon tijdens deze tocht merken dat “Puur Terschelling” als doel heeft de gasten te vermaken. We hebben, onder het genot van zang en een cultuurdrankje hele mooie stukken van Oost vanuit de huifkar gezien. Het klapstuk van de tocht was het kampvuur op het strand. Tijdens dit kampvuur was er lekkere koffie en thee met eilanderkoek en werd er boven het kampvuur marshmallows gebrand. De kinderen en papa en mama hebben hier echt van genoten. Wat ons zo enorm aanspreekt bij “Puur Terschelling” is de gezelligheid die de mensen hebben in combinatie met de netheid.

“Puur Terschelling” bedankt voor de bijdrage aan onze mooie vakantie op Terschelling en tot volgend jaar, waar papa wel een beetje tegenop ziet, hij heeft namelijk beloofd om dan samen met Marije te gaan paard rijden. Wij geven de pen door aan Daphne al jaren lang het vaste medewerkers gezicht bij Puur Terschelling.

Groetjes uit IJsselmuiden
Gerrit, Alien, Marije, Roeland en Bauke de Vries